- 250 g studeného vařeného hovězího, nakrájet na tenké plátky
- 1 lžíce sezamových semínek
- 1 lžíce olej
- 1½ lžičky sezamového oleje
- olej
Vařené hovězí
1. Do vařícího vývaru, kterého jen tolik, aby zakryl celé maso dát: badyán, pepř, celá skořice, koření pěti vůní, cukr, anýz,
sójová omáčky, dezertní víno, provařit 5 minut
2. Přidat hovězí, zavřít tlakový hrnec, vařit 15 minut.
Omáčka
- 2 lžíce cukru
- ½ lžičky tmavé sójové omáčky
- ½ lžičky sójové omáčky
- ½ lžičky dezertního vína
- 2 lžíce hovězího vývaru
1. Ve voku 1 minutu osmažit sezamové semeno, dát stranou.
2. Ve voku rozpálit nový olej a osmažit plátky hovězího ,až je křupavé. Dát stranou.
3. Ve voku rozpálit sezamový olej přidat cukr a ostatní věci na omáčku, provařit, vmíchat hovězí.